Thuis Nieuws

Jiahang is de top 100 privé vracht door:sturen logistiekbedrijf in China zes opeenvolgende jaren geweest

Certificaat
Van goede kwaliteit FCL-Vervoersdiensten voor verkoop
Van goede kwaliteit FCL-Vervoersdiensten voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Jiahang is de top 100 privé vracht door:sturen logistiekbedrijf in China zes opeenvolgende jaren geweest

Jiahang is de top 100 privé vracht door:sturen logistiekbedrijf in China zes opeenvolgende jaren geweest

Op 2 Augustus, werden 2018, de Internationale De Vrachtvervoerdersvereniging van China en de Internationale Bedrijfskrantenvereniging ontvangen de Internationale Vracht van China van 2018 het Forum van de Logistiekontwikkeling door:sturen en de Hoogste Vracht die van 2017 de Ceremonie van de Logistiek top 100 Inauguratie door:sturen gehouden in Jinhua, Zhejiang. In 2017, de vracht van China top 100 door:sturen logistiek in de ondernemingsschatting, is de Internationale Logistiek van Jiahang gerangschikt onder de top 100 privé vracht door:sturen bedrijven in China zes opeenvolgende jaren.

Bij de vergadering, de relevante leiders van het Ministerie van Handel, China SINOTRANS, Alibaba Group, Internationale De Vrachtvervoerdersvereniging van China en andere rond de het wereldhandelpatroon, innovatie van de de diensthandel en de ontwikkeling, grensoverschrijdende e-commerce bedrijfsstrategie, „Één Riem Basisspeech, werd van het Één Weg“ de multimodale vervoer gehouden op zeer belangrijke onderwerpen. Zhao Huxiang, voorzitter van de Internationale Vracht die van China Vereniging door:sturen, gaf de „Vracht van China van 2017 Versturend vrij het Rapport van de de Industrieontwikkeling“, dat ruim de ontwikkeling en de bouw van de vracht van China door:sturen in 2017 samenvatte, en wees op de richting voor de toekomstige ontwikkeling van de vracht van China door:sturen de logistiekindustrie.

Sinds zijn onderneming in 2006, Internationale heeft Jiahang altijd de ondernemingsgeest van „innovatie en altijd voor anderen“ aangehangen. Het heeft het lood in de lancering van een bedrijfsmodel van middelintegratie, e-commerce en gecentraliseerde verwerving, genomen en actief een Internet-innovatiedienstenplatform gebouwd, die op de industrie vertrouwen. Het grootste call centre van 24 uur, het online dienstenplatform van Internet en 600 takken vormen een mondiaal net van de logistiekdienst. De nadruk bij en de investering in de technologische innovatie, informatietechnologie en e-commerce hebben Internationale Jiahang toegelaten om het nieuwe commerciële de dienst model offline combineren online en, het minimaliseren van de logistiek en vervoerskosten van klanten en het verbeteren van de efficiency van goederenomloop te bouwen. De innovatieve toepassing van Jiahang Internationaal op het gebied van „Internet + Logistiek is“ ook erkend en geprijst door stroomopwaarts en de verwerkende bedrijven. Door klanten professionele, uitvoerige, volledig-route, goedkope, efficiënte en gestandaardiseerde logistiekoplossingen en de online logistiekdiensten aan te bieden, Internationale is Jiahang één van de krachtigste en concurrerende moderne geïntegreerde logistiekproviders in de wereld geworden.

Internationale Jiahang zal deze toekenning als kans nemen om zich op de diensten van uitstekende kwaliteit te concentreren, innovatie en transformatie te versnellen, efficiencyverandering, kwaliteitsverandering en machtsverandering, nauwkeurig greep de richting van de industrie, en de vracht van hulpchina te bereiken door:sturen logistiekontwikkeling.

Bartijd : 2019-05-24 11:07:55 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Jia Hang International Logistics Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr Allen

Tel.: 86-519-68781609

Fax: 86-519-68781609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)